Black Breath julkaisi tiedotteen basistinsa kuolemaan liittyen – ”Hänen ystävällisyyttään, anteliaisuuttaan ja kauneuttaan ei voi ylistää liikaa”

Yhtyeellä ei toistaiseksi ole suunnitelmia jatkon suhteen.

03.01.2020

Death metal -yhtye Black Breathin basisti Elijah Nelson menehtyi lauantaina 28. joulukuuta. Nyt yhtye on julkaissut tiedotteen sosiaalisen median kanavissaan aiheen tiimoilta, jossa muun muassa kerrotaan, ettei yhtyeellä ole toistaiseksi suunnitelmia jatkamisen kannalta.

”Kuten jotkut teistä jo tietävätkin, veljemme ja basistimme Elijah Skye Nelson nukkui pois viime lauantaina. Me jäljelle jääneet jäsenet haluamme osoittaa syvimmät osanottomme Elijahin perheelle ja haluamme kiittää teitä, että kasvatitte mitä mukavimman ja omaperäisimmän ihmisen, joka kenelläkään meistä on ollut ilo tuntea. Hänen ystävällisyyttään, anteliaisuuttaan ja kauneuttaan ei voi ylistää liikaa. Elijah kohteli kaikkia ihmisiä tasapuolisesti ilman ennakkoluuloja tai tuomitsemista ja se on jotain, mitä voimme kaikkia oppia häneltä: olkaa lempeitä toisillenne”, yhtye kirjoittaa.

”Haluamme tässä kohtaa myös kiittää kaikkia rakkaudesta ja tuesta, jota olemme saaneet kaikki nämä vuodet, sekä kaikesta verestä, hiestä ja kyynelistä, joita keikoilla on vuodatettu. Te olette se syy, miksi teemme tätä ja ilman toinen toista emme ole mitään. Black Breathilla ei ole suunnitelmia keikkojen tai levytysten suhteen, mutta jos asiaan tulee muutos, kuulette siitä ensimmäisenä tätä kautta.”

Lisää luettavaa