Brymir allekirjoitti maailmanlaajuisen managerisopimuksen – palaa keikkalavoille Battle Beastin lämmittelijänä

Yhtye lämmittelee myös Children of Bodomia Suomessa joulukuussa.

23.09.2019

Melodinen death metal -yhtye Brymir on solminut maailmanlaajuisen managerisopimuksen tamperelaisen Master Eventsin kanssa. Yhtiön rosteriin kuuluvat muun muassa Battle Beast, Wolfheart, Dark Sarah ja Tyrantti ja se toimii myös Raskasta Joulua -yhtyeen taustalla.

”Manageridiili Master Eventsin kanssa on kova juttu ja se vie bändin mahdollisuudet aivan uudelle tasolle. Hienoja asioita tapahtuu jo lähitulevaisuudessa!” hehkuttaa solisti Viktor Gullichsen.

Alkuvuodesta viimeisimmän Wings of Fire -albuminsa julkaissut Brymir palaa keikkalavoille marraskuussa Battle Beastin ja Cyhran lämmittelijänä näiden Euroopan-kiertueen alkupäässä. Loppuvuodesta yhtye nähdään puolestaan lämmittelemässä lauteet Children of Bodomille tämän Suomen-kiertueella. Helmikuussa 2020 Brymir on puolestaan mukana Turun ja Tukholman välisellä Nordic Metal Cruisella yhdessä At the Gatesin, Dark Funeralin ja Mors Subitan kanssa.

Ennen kiertuerupeamia yhtyeen ehtii nähdä omilla keikoillaan lisäksi Turun Saaristobaarissa 27. syyskuuta sekä 4. lokakuuta Tampereella Lost In Music -festivaalin yhteydessä.

Lisää luettavaa