Chimairan pitkäaikaisin rumpali vakavasti sairas – diagnoosi mysteeri vielä yhdeksän kuukauden jälkeenkin

16.03.2017

Vuonna 1998 aloittaneen ja 2014 kuopatun amerikkalaisen Chimairan riveissä ehti kuudentoista vuoden aikana soittaa yhteensä viisi eri rumpalia. Näistä pitkäaikaisin oli Andols Herrick, joka soitti bändissä vuosina 1999–2003 ja uudestaan 2006–2011. Chimairan jälkeen Herrick on toiminut sessiorumpalina ja olipahan miehellä työn alla instrumentaaliprojekti entisen Chimaira-kitaristi Rob Arnoldin kanssa.

Viime aikoina Herrickin terveydentila on kuitenkin ollut heikoilla kantimilla ja mies on ollut erinäisten lääkärien ja spesialistien tutkittavana jo lähes vuoden. Mystiselle sairaudelle ei kuitenkaan ole vielä kukaan löytänyt tarkkaa syytä.

Tim Herrick kertoo Andolsin sairaalakulujen kattamiseen perustetulla GoFundMe-rahoitussivustolla seuraavaa:

”Andols on kärsinyt kroonisesta sairaudesta nyt noin yhdeksän kuukautta. Hän on käynyt kuusi kertaa teho-osastolla, nähnyt lukuisia erikoislääkäreitä (joista yksi luovutti kokonaan), kirurgeja ja fysioterapeutteja sekä kokeillut lukuisia kalliita lääkityksiä, joiden vaikutukset ovat minimaaliset. Kukaan ei tiedä varmaksi, mikä häntä vaivaa.”

”Hän ei pysty sairauden vuoksi työskentelemään ja laskupino kasvaa. Yritämme pysyä optimistisina ja rukoilemme löytävämme vastauksia ennen pitkää ja saavamme hänet taas kuntoon, mutta tällä hetkellä kaikki on täysin auki.”

Herrickin sairaudesta uutisoi ensimmäisenä Metal Sucks -sivusto.

Lisää luettavaa