Crippled Black Phoenix ilmoittaa uudesta albumista – vierailijoiden joukossa mielenkiintoisia nimiä

Musiikkinsa dark rockiksi määrittelevä Crippled Black Phoenix on saanut valmiiksi kahdeksannen levynsä.

26.07.2020

Muiden muassa Electric Wizardista tutun Justin Greavesin pyörittämä Crippled Black Phoenix lyö ulos seuraavan levynsä Ellengæstin 9. lokakuuta.

Multi-instrumentalisti on odotetusti albumista innoissaan:

”Purkitimme levyn viime vuoden lopussa, joten olemme innoissamme päästessämme viimein julkaisemaan sen. Tämä tuntuu uudelta aikakaudelta Crippled Black Phoenixille, ja me syleilemme muutosta”, Greaves hekumoi.

”Kappaleet ovat kokoelma ajatuksia ja tunteita siitä, kuinka me olemme olemassa tässä maailmassa, mutta samalla ne kertovat siirtymisestä toisiin ulottuvuuksiin, kuinka meillä kaikilla on henkemme ja demonimme, ja kuinka me kaikki voimme olle sekä vahvoja että heikkoja. Tarinat kertovat, miten paljon me kaipaamme rakkaitamme ja samalla suremme ihmiskuntaa.”

Thanasis Stratidakisin kansitaide todellakin välittää albumin teeman, koska se visualisoi täydellisesti Ellengæstin spirituaalisen puolen. Siinä on oma tunnelmansa, joka kaappaa sisäänsä.”

Albumilla kuullaan myös joukko mielenkiintoisia vierailijoita, jotka ovat Anatheman Vincent Cavanagh, Gaahls Wyrdin Kristian “Gaahl” Espedal, Coliseumin ja Fotocrimen basisti Ryan Patterson, etevä sooloartisti Suzie Stapleton sekä Tribulationin kitaristi Jonathan Hultén.

Bändi antaa pienen näytteen parin päivän päästä ilmestyvältä ensisingleltä:

1. House of Fools (7:52)
2. Lost (8:11)
3. In the Night (8:38)
4. Cry of Love (5:46)
5. Everything I Say (7:21)
6. (-) (1:51)
7. The Invisible Past (11:26)
8. She’s in Parties (3:51)

Lisää luettavaa