Crowbarin Kirk Windstein potkaisi fania päähän – katso video

Uusimmassa Infernossa turmiollisesta sludge-elämästä kertova Crowbarin Kirk Windstein menetti hermonsa bändinsä keikalla Maryland Deathfestissä. Syynä tähän oli lavalle kiivennyt fani, joka joutui varsin nopeasti turvamiehen taklaamaksi. Samassa rytäkässä osansa sai myös Windstein, joka koki viisaimmaksi ratkaisuksi monottaa fania päähän.

Windstein kommentoi tapahtunutta myöhemmin antamassaan tiedotteessa:

”Maryland Deathfest ei salli kutsumattomien fanien nousta lavalle. Se on heidän käytäntönsä, ja siksi lavojen edessä on aidat sekä turvamiehet estämässä tällaisia tapahtumia. Jos joku kokee asiakseen uhmata heidän sääntöjään, minulla ei ole siihen osaa eikä arpaa, enkä osannut odottaa kenenkään ryntäävän lavalle – varsinkaan Planets Colliden aikana.”

”Jammailen siinä biisiä silmät kiinni ja samalla järkkäri kaataa kaverin päälleni. Olin jo valmiiksi aika herkässä tilassa, sillä olin ajanut festivaaleille viisitoista tuntia putkeen ilman yöunia. Meillä ei ollut ylimääräisiä kitaroita tai tekniikkaa mukanamme, joten jos kitara olisi rikkoutunut, tai edes yksikään kieli siitä, keikka olisi tökännyt ja todennäköisesti päättynyt siihen.”

”Keikoilla, joilla EI ole suoja-aitoja lavan edessä voit tietysti daivailla, mutta muista osoittaa kunnioitusta muita kohtaan. Yritä pysyä erossa bändistä, älä riko heidän kamojaan ja yritä olla rikkomatta itsesi tai muiden niskoja.”

Tapahtumaketju saa alkunsa videolla ajassa 2:25.