David Ellefson julkaisee jatkoa muistelmilleen – lupaa valaista 80-luvun pimentoon jääneitä tapahtumia

Megadeth-basistin tulevissa muistelmissa pureudutaan tarkemmin bändin kahden ensimmäisen levyn aikoihin.

30.07.2018

Megadeth-basisti David Ellefson julkaisee loppuvuodesta jatkoa My Life with Deth -muistelmilleen. More Life with Deth ilmestyy marraskuussa ja sen julkaisijana toimii Ellefson Music Press. Ellefson on kirjoittanut teoksen yhdessä musiikkitoimittaja Thom Hazaertin kanssa ja ääneen pääsevät myös muun muassa Alice Cooper, Korn-kitaristi Brian ”Head” Welch sekä Megadeth-rumpali Dirk Verbeuren.

My Life with Deth oli yleisempi katsaus elämääni siihen asti. Halusin kertoa lapsuudestani, uskonasioista sekä muista elämäni suurista muutosvaiheista – siitä, miten soitin bassoa ikonisessa heavy metal -yhtyeessä ja samaan aikaan poltin itseni loppuun huumeilla ja alkoholilla ja myöhemmin raitistuin. Uudessa kirjassa mennään syvemmälle ja puhutaan tuoreemmista asioista, kuten miten levy-yhtiö [EMP Label Group] ja kahviyhtiö [Ellefson Coffee Co.] liittyvät lapsuuteeni Minnesotan Jacksonissa”, Ellefson kuvaili Metal-Rules -sivuston haastattelussa.

”Kerroin myös tarinoita Megadethin varhaisimmista ajoista, levydiilistä Combatin kanssa sekä Killing is My Businessin ja Peace Sellsin julkaisemisesta. 80-luvun tapahtumat ovat jääneet suurilta osin pimentoon. Kun teimme Rust in Peacen, MTV teki tuloaan ja olimme Capitol Recordsille merkittävä bändi, joka alkoi kerätä laajempaa huomiota. Suurin osa meistä kerrotuista tarinoista onkin 90-luvulta eteenpäin, sitä aiempia ei juuri ole kerrottu. Aion käsitellä näitä asioita tavalla, jota fanit tulevat rakastamaan.”

Lisää tietoja kirjasta löydät täältä.

Lisää luettavaa