Deathcore-yhtye Carnifexin ja kitaristin tiet eronneet juuri ennen Euroopan-kiertuetta

Paikkaava kitaristi on kuitenkin jo tiedossa.

14.01.2020

Vuonna 2005 perustettu deathcore-yhtye Carnifex kertoo yhtyeen ja soolokitaristi Jordan Lockreyn (kuvassa äärimmäisenä vasemmalla) teiden eronneen. Sekä yhtye että Lockrey kommentoivat asiaa sosiaalisen median välityksellä ja kommenttien sävystä päätellen ero tapahtuu kaikessa yhteisymmärryksessä.

”Haluamme toivottaa kaikkea hyvää Lockreylle, joka kahdeksan vuoden, kolmen upean levyn ja lukuisten kiertueiden jälkeen eroaa Carnifexin riveistä. Olemme ikuisesti kiitollisia siitä luovuudesta ja näkemyksellisyydestä, jota Jordan toi yhtyeeseen”, kommentoi yhtye kollektiivisesti.

”Haluan kiittää tyyppejä siitä, että he näkivät minussa jotain ja ottivat minut osaksi ryhmää. Viimeiset kahdeksan vuotta ovat olleet ihan mielettömät. En osannut kuvitellakaan saavani tällaista mahdollisuutta luoda ja esittää musiikkia tällä tasolla niin lahjakkaiden muusikkojen kanssa. Mutta valitettavasti minun aikani Carnifexissa on tullut loppuun. Rakastan jätkiä ja toivon heille kaikkea hyvää”, Lockrey itse toteaa.

Carnifex aloittaa Euroopan-kiertueen yhdessä Thy Art is Murderin, Fit for an Autopsyn ja Iamin kanssa 25. tammikuuta. Lockreyn saappaisiin on kiinnitetty paikkaajaksi Neal Tiemann.

Lisää luettavaa