DevilDriver perui koko syksyn Euroopan-kiertueensa – ”Bändillä ei ole muuta vaihtoehtoa…”

Tarkempaa syytä peruuntumiselle ei kuitenkaan kerrota.

DevilDriver
Kuva: Ben Hoffman

Dez Fafaran johtama DevilDriver peruu koko syksyisen Euroopan-kiertueensa, jonka oli tarkoitus alkaa 13. syyskuuta ja jatkua aina lokakuun puolelle saakka. Tarkempaa syytä näiden 19 keikan perumiselle ei levy-yhtiö Napalm Recordsin tiedotteessa kuitenkaan kerrota.

”DevilDriver on pahoillaan ja surullinen joutuessaan perumaan kiertueensa odottamattomien seikkojen vuoksi, joihin yhtye ei voi vaikuttaa. Tämä tarkoittaa sitä, että bändillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin perua kaikki keikat”, seisoo tiedotteessa, jossa vakuutetaan bändin korvaavan keikat tulemalla Eurooppaan ensi vuonna.

”Yhtye haluaa painottaa, että se vihaa kaikenlaisia peruuntumisia eikä ole 20 vuoden aikana koskaan aiemmin perunut kiertuetta. Bändi ei missään nimessä halua tuottaa harmia faneilleen tai promoottoreilleen. Yhtye ja manageriporras esittää syvimmät anteeksipyyntönsä kaikille, jotka ovat ostaneet liput keikoille. Lipuista saa rahat takaisin alkuperäisestä ostopaikasta.”

Yhtye heittää elokuun lopulla kuitenkin kourallisen keikkoja Australiassa ja kiertää loppuvuodesta Pohjois-Amerikkaa Static-X:n kanssa. Lisäksi bändi työstää parhaillaan tupla-albumia, jonka biisit ovat Fafaran mukaan parhaimpia sävellyksiä, joita hän on koskaan tehnyt.

DevilDriver forced to cancel European Tour 2019 – Will Return In 2020!It is with great regret that DevilDriver have…

Posted by DevilDriver on Monday, July 29, 2019