Dokumentti suomalaisesta vauhtimetallista tarvitsee apuasi!

31.08.2016

Vauhti päällä on tekeillä oleva dokumentti suomalaisesta vauhtimetallista. Sitä työstävät ohjaaja Anssi Korhonen ja toimittaja-tuottaja Teppo Haapasalo.

Dokumentissa tutustutaan suomalaisen vauhtimetallin historiaan Haapasalon johdolla. Hän tapaa dokumentissa suomalaisia muusikoita, toimittajia, promoottoreita ja taustavaikuttajia, aina tunnetuista henkilöistä (kuten Janne Joutsenniemi, Mikko Karmila ja Tuomo Saikkonen), ei niin tunnettuihin vanhoihin sekä uudempiin bändeihin ja ihmisiin, unohtamatta faneja.

”Idea lähti lopulta liikkeelle toukokuussa 2016 Lutakossa keikalla, jossa soittivat Lost Society, Inkvisitor ja Justice Theory. Katselin siinä noita nuoria kolleja ja päässä pyöri ajatus siitä, kuinka kovia sekä uskottavia nuo kaikki bändit olivat. Näyttivät samalta kuin itse 80-luvulla, mutta soittivat paremmin. Lisäksi jengiä oli keikalla ihan älyttömästi ja kaikki bändit saivat jengiä keikkojen aikaa lavan eteen – mikä on aina mukavaa ja hienoa”, Haapasalo kommentoi Infernolle.

Dokumentin rahoitus on vielä auki, mutta taloudellista tukea haetaan huomenna 1.9. alkavan Mesenaatti-joukkorahoituskampanjan avulla. Klikkaile itsesi Vauhti päällä -elokuvan Facebook-sivulle ja pidä itsesi kärryillä sen etenemisestä.

Lisää luettavaa