Dokumenttielokuva doom-legenda Scott ”Wino” Weinrichistä tulossa keväällä – katso teaser trailer

Elokuvassa pääsevät Winon lisäksi ääneen muun muassa Bobby Liebling, Jimmy Bower, Dave Grohl, Phil Anselmo ja Henry Rollins.

21.03.2023

Scott ”Wino” Weinrich on monissa liemissä keitetty elävä doom rock -legenda, joka on vaikuttanut urallaan muun muassa sellaisissa yhtyeissä kuin The Obsessed, Saint Vitus, Spirit Caravan, The Hidden Hand ja Shrinebuilder. Vuonna 1961 syntyneen Winon urasta ja vaiheista kertova Wino: The Documentary -elokuva saa ensiesityksensä Marylandin elokuvafestivaaleilla tulevana viikonloppuna ja sen teatteriensi-ilta on (osuvasti) 20.4. New Yorkin Woodstockissa. Näiden esitysten jälkeen dokumentti tulee striimattavaksi ja sitä saa myös fyysisesti dvd:nä.

Alapuolelta voit katsoa teaser trailerin tästä New Terms Productions tuottamasta dokumentista, jossa ääneen pääsevät Winon lisäksi muun muassa Bobby Liebling (Pentagram), Jimmy Bower (Down, Eyehategod), Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters, Probot), Philip Anselmo (Pantera, Down), Pepper Keenan (Corrosion of Conformity) sekä Henry Rollins (Black Flag).

Lisää luettavaa