Edesmennyt The Black Dahlia Murder -solisti ja Cannibal Corpsen George Fisher mukana Revocationin uudella singlellä – kuuntele

"Trevor oli läheinen ystävä ja hänen menetyksensä oli todella kamalaa ei ainoastaan yksin minulle vaan koko metalliyhteisölle", kommentoi Revocationin Dave Davidson.

12.08.2022

Death metal -yhtye Revocation julkaisee 9. syyskuuta uuden pitkäsoittonsa Netherheaven. Levyltä on julkaistu viimeisimpänä maistiaisena kappale Re-Crucified, jolla vierailevat Cannibal Corpsen George ”Corpsegrinder” Fisher sekä The Black Dahlia Murderin Trevor Strnad, joka menehtyi viime toukokuussa.

”Yleensä päätämme levyn johonkin eeppiseen biisiin, mutta tällä levyllä halusin mennä täysin päinvastaiseen suuntaan ja lopettaa kunnon sahaukseen. Danten Infernon inspiroiman kappaleen on tarkoitus tuntua matkalta helvetin läpi ja sen sanoitusten tarinaluontoisuuden vuoksi otin mukaan Strnadin ja Fisherin auttamaan matkassamme syvyyksien läpi”, Revocationin nokkamies Dave Davidson toteaa.

”Kuulin Trevorin kuolemasta heti, kun olimme saaneet Netherheavenin musiikkivideot kuvattua. Se musersi minut täysin. Trevor oli läheinen ystävä ja hänen menetyksensä oli todella kamalaa ei ainoastaan yksin minulle vaan koko metalliyhteisölle. Olen ylpeä siitä, että sain olla osa Trevorin perintöä edes pienellä tavalla. Hänen ja Georgen esitykset ovatkin minulle tämän levyn kohokohdat.”

Kuuntele Re-Crucified tuosta alta.

YouTube video

Lisää luettavaa