Egokills suuntaa ensimmäistä kertaa Eurooppaan ja hakee tukea joukkorahoituskampanjalla

Hippimetalliyhtye lämmittelee Lordia Euroopan-kiertueella.

19.09.2018

Hippimetalliyhtye Egokills ponnistaa Tampereelta ensimmäistä kertaa Eurooppaan ja lähtee hirviöbändi Lordin lämppäriksi näiden 9. lokakuuta alkavan kiertueen alkupuoliskolle. Rundi käsittää seitsemän maata ja 18 keikkaa. Toisena lämppärinä nähdään sveitsiläinen Silver Dust.

”Olemme kolme vuotta etsineet hyvää kiertuesaumaa Eurooppaan. Tässä se nyt vihdoin on. Ei tässä lämpimikseen ole puhuttu, että ulkomaille tekisi mieli. Kiertue on meille huikea mahdollisuus päästä näyttämään, mistä Egokillsissä on kyse. Tämä on kauan kaivattu seuraava askel ja uusi alku”, rumpali Vilho Rajala sanoo.

Kiertueesta syntyy kuluja ja yhtye hakeekin näiden kattamiseen apuja yleisöltä PledgeMusic-palvelussa pystyyn laittamansa joukkorahoituskampanjan avulla. Vastikkeiksi tarjotaan muun muassa kiertuepaitaa, signeerattuja settilistoja sekä kirjaa, jonka yhtye täyttää kuvilla, kirjoituksilla ja muulla sälällä kiertueen aikana. Kampanjasivu löytyy täältä.

”Viime keväänä tehty joukkorahoitus Mellowhead-albumin julkaisua varten osoitti, että maailmassa on ihmisiä, jotka haluavat auttaa Egokillsiä eteenpäin. Olemme tästä valtavan kiitollisia.”

Ennen tulevaa kiertuetta yhtye keikkailee Suomessa seuraavasti:

27.09.2018 Suisto-klubi, Hämeenlinna
29.09.2018 Bar 15, Seinäjoki
06.10.2018 Lost in Music, Dog’s Home, Tampere

Lisää luettavaa