Ei lapsille tai heikkohermoisille – Cannibal Corpse julkaisi uuden musiikkivideon

Taattua CC-laatua.

25.02.2021

Cannibal Corpse julkaisee 16. huhtikuuta uuden pitkäsoittonsa Violence Unimagined. Levyltä julkaistiin hiljattain sen ensimmäinen single Inhumane Harvest, joka on nyt saanut kylkeensä myös musiikkivideon. Kappaleen nimen perusteella voikin sitten jo arvata, mitä videolla tapahtuu, joten sanomattakin selvää, ettei se sovellu perheen pienimpien tai muuten herkkien silmille. Muut voivat katsoa David Brodskyn ohjaaman videon tuosta yläpuolelta.

Violence Unimagined on death metal -legendan viidestoista studioalbumi ja ensimmäinen, jolla on mukana uusi kitaristi Erik Rutan (Hate Eternal). Rutan otettiin bändiin pahoihin ongelmiin ajautuneen Pat O’Brienin korvaajaksi.

”[Rutan] on yksi kovimpia työmyyriä joita tunnen niin musiikissa kuin muissakin asioissa ja hän pitää yllä positiivista energiaa sellaisissakin tilanteissa, joissa muut lähtisivät negatiiviseen suuntaan. Se energia tarttuu myös meihin. Onkin paras mahdollinen tilanne bändille saada mukaan tyyppi joka osaa hommansa ja samalla inspiroi muita”, basisti Alex Webster kommentoi miehistönvaihdosta.

Lisää luettavaa