Entombedin Alex Hellid: ”Bändi tulee äänittämään uutta musiikkia pian”

Entombed on valmis studioon.

Alkuperäisen Entombed-kolmikon (Alex Hellid, Nicke Andersson ja Ulf Cederlund) pyörittämä bändi on elänyt näennäistä hiljaiseloa Clandestine-livealbumin (2017) julkaisun jälkeen, mutta hommat ovat nytkähtämässä kunnolla eteenpäin.

”Olemme tehneet koko ajan uutta musiikkia, yrittäen löytää aikaa sen taltioimiseen”, Hellid (kuvassa oikealla) aloittaa That Drummer Guyn haastattelussa.

”Puhuimme äänityksistä itse asiassa jo viime vuonna, mutta sitten Nicke muutti ja joutui purkamaan studionsa sen myötä. Puhuin hänelle aiemmin tällä viikolla, ja hän oli sitä mieltä, että olemme valmiita. Aikeena on siis äänittää kirjoittamaamme tavaraa, minkä jälkeen katsotaan, jos saadaan musiikki julkaistua. Tavallaan palaamme bändin alkuaikoihin, mikä on minusta mielenkiintoista… Pidetään äänityssessiot, joissa soitamme ehkä kolme biisiä ja sen jälkeen lyömme ne heti pihalle. Sen jälkeen rupeamme kasaamaan albumia, mutta emme rupea panttaamaan uuden musiikin julkaisua siksi, että meillä ei ole valmiina kahtatoista kappaletta.”

Voit kuunnella koko haastattelun alhaalta.