Eturivin artistit nuorten asialla – muun muassa Nightwishin, Stam1nan ja Children of Bodomin jäseniä mukana Rock Campin tapahtumassa Rytmikorjaamolla

Rock Camp ry järjestää tapahtuman kiusaamisen ehkäisemiseksi loppiaisena 6.1.2024.

06.10.2023

Rock Camp ry järjestää yhdessä eturivin rock- ja heviartistien kanssa Seinäjoen Rytmikorjaamolla loppiaisena 6.1.2024 tapahtuman kiusaamisen ehkäisemiseksi. Päihteetön ja maksuton tapahtuma on Rock Camp ry:n Erasmus+-hankkeen päätöstapahtuma, johon ovat lupautuneet mukaan jo Nightwishin Kai Hahto (nostokuvassa), Bodom After Midnightin Daniel Freyberg sekä Rock Campin omat valmentajat Alexander Kuoppala (Children of Bodom), Pekka ”Pexi” Olkkonen (Stam1na), Mathias ”Vreth” Lilmåns (Finntroll), Sara Strömmer (Shereign), Juha Mäenpää (The Dark Element), Kimmo Perämäki (Spiritus Mortis), Ville Siuruainen (DJ Welho) ja Vaasan Rokkikoulun valmentajat.

”Yläkoulussa koin kiusaamista erään luokkatoverini taholta. Hän tuntui nauttivan siitä, että saa muille pahaa oloa aikaan. Tajuisin myöhemmin, että se kertoi vain siitä, että hänellä itsellään oli paha olla. Minuun se sattui kovasti ja purin omaa pelkoani ja tuskaani tuolloin vahvasti kitaran soittamiseen, joka toi minulle paljon voimaa noin aikoina”, Alexander Kuoppala kertoo omakohtaisista kokemuksistaan.

Rock Camp ry haastaa muita artisteja lähettämään nuorille tsemppiviestejä videon muodossa. Videot julkaistaan Rock Campin YouTube-kanavalla sekä Rock Campin ja tapahtuman omilla verkkosivuilla. Lyhyitä videoita voi lähettää linkkinä WeTransfer -palvelun kautta Rock Campille osoitteeseen info@rockcamp.fi. Suunnitteilla on myös keräys, jonka tuotto ohjataan auttavalle puhelimelle, Mieli ry:lle, Seinäjoen sairaalan nuorisopsykiatriselle osastolle sekä Rock Camp ry:n stipendirahastoon, jonka avulla kustannetaan nuorille musiikinopetusta.

”Etsimme yhteistyökumppaneita mukaan tapahtumaan näytteilleasettajiksi sekä toimimaan nuorten hyväksi. Osallistuminen on maksutonta”, vinkkaa Rock Camp ry:n Satu Haveri.

Lisää luettavaa