Ex-Judas Priest -kitaristi K.K. Downing vahvistaa esiintyvänsä bändin kanssa Hall of Fame -juhlagaalassa

Myös ex-rumpali Les Binks on mukana.

17.10.2022

K.K. Downing on vahvistanut Ultimate Classic Rockille, että hän tulee esiintymään yhdessä entisten bänditoveriensa kanssa, kun Judas Priest nimetään mukaan Rock ’n’ Roll Hall of Fameen 5. marraskuuta järjestettävässä gaalassa. Downing vahvistaa myös ex-rumpali Les Binksin olevan mukana.

”Meille on kai esiintymisaikaa kahdeksan tai yhdeksän minuuttia. Siinä ajassa ei ehdi tulla edes hiki. Mutta tärkeintä on edustaa sitä asennetta ja legendaa siitä, mikä Judas Priest on ja tulee olemaan, sekä sitä mitä se merkitsee kaikille niille, jotka ovat olleet bändin mukana kaikki nämä vuosikymmenet. Toivon mukaan se myös tuo ihmisille mieleen paljon rakkaita muistoja hevimetalliparkkialueilta ympäri maailman”, Downing toteaa UCR:lle.

Downing sanoo, ettei ole huolissaan ainakaan siitä, kulkeeko soitto gaalassa.

”Se on kuin pyörällä ajaminen tai oluttölkin sihauttaminen – se on selkäytimessä. Sitä minä teen. Odotan siis innolla, että pääsen nousemaan lavalle ja vääntämään nupit kaakkoon vielä kerran.”

Kitaristi myös toivoo, että Priestin vanavedessä Hall of Fameen pääsee monia muita metalliyhtyeitä, jotka ehdottomasti ansaitsevat paikkansa kunniagalleriassa. Ennen Priestiä raskaamman rockin ja hevimusiikin edustajista mukaan on nimetty vasta Black Sabbath, Metallica, Alice Cooper, Guns N’ Roses, Rush, Nirvana, Nine Inch Nails, T. Rex ja Deep Purple.

”Judas Priest on aina kantanut metallimusiikin lippua ylpeänä, avannut ovia ja raivannut tietä mahdollisimman monille muille artisteille”, Downing sanoo.

”Haluaisin nähdä, että Iron Maiden ja Saxon ja muut nimettäisiin myös mukaan. Toivottavasti ovet ovat nyt auki myös heille. Meiltä vei todella kauan aikaa, joten kaikille kollegoilleni sanon: olkaa kärsivällisiä, koska näyttää siltä, että bändin tulee olla hyvin vanha tai legendaarinen ennen kuin tästä tunnustuksesta saa edes pientä haisua.”

Lisää luettavaa