Ex-Vital Remains -laulaja Jake Raymond, 40, on kuollut – kyseessä jo kolmas vuoden sisään menehtynyt yhtyeen solisti

Raymond oli taistellut pitkään päihdeongelmien kanssa.

27.06.2018

Amerikkalaisen death metal -yhtye Vital Remainsin entinen laulaja Jake Raymond on menehtynyt. Asiasta tiedotti kitaristi Tony Lazaro bändin Facebook-sivujen välityksellä. Aiheesta uutisoi Metal Sucks.

”Sain eilen tietooni surullisia uutisia, että vanha ystävä ja Vital Remains -laulaja on poistunut keskuudestamme. Jotkut teistä saattavat muistaa Jaken olleen bändissä ennen Dechristianize-albumin (2003) äänityksiä. Hän todella rakasti bändiä ja arvosti meitä korkealle. Vaikken ollutkaan puhunut Jakelle tai nähnyt häntä muutamaan vuoteen, toivoin aina hänelle kaikkea hyvää”, Lazaro kirjoittaa.

Asiassa on myös se erikoinen piirre, että Jake Raymond on jo kolmas entinen Vital Remains -laulaja, joka on menehtynyt vuoden sisään: Chris Ross joutui oman lankonsa ampumaksi 4. heinäkuuta 2017 ja Scott Willey menehtyi tuntemattomasta syystä viime marraskuussa. Myös Lazaro on tiedostanut tämän hämmentävän asian.

”Tämä on todella surullista. En jaksa enää menettää yhtään ystävää. Tämä tarkoittaa, että kolme Vital Remains -laulajaa on kuollut viimeisen vuoden aikana. Kolme veljeä, joita en koskaan unohda!”

Maanantaina 18. kesäkuuta 40-vuotiaana menehtyneen Raymondin tarkka kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta Cape Cod Times -lehden muistokirjoituksessa todetaan, että ”Jaken pitkä kamppailu addiktiota vastaan on nyt ohi ja hän on vihdoin löytänyt rauhan, jota etsi”.

Lisää luettavaa