Eyehategod-keulakuva kärsii vakavista terveysongelmista – apua haetaan joukkorahoituksella

19.11.2016

Eyehategodin laulajan Mike IX Williamsin tiedetään kärsineen terveysongelmista jo kauemman aikaa, mutta tilanteen todellinen tola tuli selville, kun Williamsin perhe ryhtyi hakemaan rahoitusta miehen terveydenhoitokulujen kattamiseksi.

– Moni ei tiedä, kuinka vakavasta asiasta on kyse. Niin paljon kun hän vihaakin ajatusta avunpyytämisestä, hän tarvitsee tukeanne enemmän kuin koskaan, ja hän on ymmärtänyt, että ystäviensä, perheensä ja faniensa tulee tietää, mikä hänen todellinen tilansa on, laulajan vaimo Michelle Maher-Williams kirjoittaa.

– Michael vietiin sairaalaan joulukuussa 2014. Lääkäri kertoi, että hänen maksansa on pettämässä, eikä hän eläisi seuraavaa vuotta. Hän otti välittömästi yhteyttä yhteen maan parhaista maksaspesialisteista, ja vaikka hänellä todettiin maksakirroosi, tämä tohtori antoi vielä toivoa.

– Viime kuussa hänet vietiin osastolle, jossa hän oksensi verta. Hänellä todettiin sisäinen verenvuoto, koska maksa ja munuaiset olivat pettämässä. Hänet laitettiin hengityskoneisiin ja dialyysihoitoon, josta selvisi puhtaasti sitkeydellä ja päättäväisyydellä. Meille kerrottiin, että Michael ei pääse sairaalasta ilman uutta maksaa, ja hän on ollut hoidossa siitä lähtien.

Tästä eteenpäin Michelle Maher-Williams vetoaa fanien apuun, sillä laulajan lääkekustannukset ovat nousseet lähes tuhanteen dollariin kuukaudessa – puhumattakaan muista sairaanhoito- ja elinkustannuksista.

Mikäli haluat auttaa Michael Williamsia saamaan uuden maksan, voit osallistua joukkorahoitukseen täältä.

Lisää luettavaa