”Miken henkinen tasapaino ja terveys ovat vakavia huolenaiheita” – Eyehategodin keikkoja peruttu

Lääkäri määräsi lepoa ja pitkien lentojen välttelyä.

18.02.2015

Eyehategod on perunut Australian- ja Meksikon-kiertueensa. Syynä perumisiin on laulaja Mike IX Williamsin terveydentila.

”Miken henkinen tasapaino ja terveys ovat vakavia huolenaiheita tällä hetkellä. Olemme erittäin pahoillamme, että joudumme laittamaan fanit ja yhteistyökumppanit tähän surkeaan asemaan. Korvaamme kiertueet heti kun mahdollista”, bändi kirjoittaa tiedotteessaan.

Vastoin lääkärin määräyksiä soitetut keikat Yhdysvalloissa osoittautuivat Williamsille fyysisesti liian uuvuttaviksi ja haittasivat Eyehategodin esiintymisiä. Yhtye kirjoittaa, että pitkät lentomatkat ovat osa ongelmaa.

Pitkistä lentomatkoista puheen ollen, pahoinvointibluesin pioneerien on määrä saapua maaliskuussa Euroopan-kiertueelle. Suomen-keikat ovat 30. ja 31. maaliskuuta Helsingin Kuudennella linjalla sekä 1. huhtikuuta Tampereen Klubilla.

”Keskustelin Eyehategodin agentin kanssa viikonloppuna, ja vain nyt ilmoitetut keikat peruuntuvat Miken väsymyksen takia. Olen ainakin itse luottavainen, että Euroopan-kiertue toteutuu”, Suomen-keikat järjestävän Blow Up That Gramophonen Esa Valkeajärvi kommentoi Infernolle.

Toivotaan, että Williams saa lääkärin määräämää lepoa tarpeeksi ja on voimissaan Atlantin yli lentoon ensi kuussa.

Lisää luettavaa