Faith No Moren useaan otteeseen siirretty Suomen-keikka on peruttu kokonaan

Tiketti on tiedottanut lipun ostaneita asiasta sähköpostilla.

19.03.2024

Alkujaan kesälle 2022 Kaisaniemeen kaavailtu Faith No Moren konsertti siirrettiin ensin viime kesälle ja uudelleen tulevalle kesälle laulaja Mike Pattonin mielenterveydellisistä syistä. Nyt Tiketistä on kuitenkin lähetetty sähköpostia kaikille lipun ostaneille, että tapahtuma on peruttu kokonaan. Ilta-Sanomien mukaan sähköpostissa peruuntumisen syyksi ilmaistaan ”tapahtumajärjestäjästä riippumattomat syyt”.

”Siellä ei ole mitään kiertuetietoja. He eivät edes maailmalla muualla tämän hetken tiedon mukaan konsertoi. Sairaus on ilmeisesti jatkunut, tai se ei mahdollista kiertuetta”, tiedottaja Tomi Lindblom kommentoi Helsingin Sanomille ja kertoo seuranneensa tarkasti yhtyeen omia sivuja.

Erikoisen tilanteesta tekee se, että Mike Patton on kuitenkin kiertänyt ja keikkaillut aktiivisesti Mr. Bungle -yhtyeensä kanssa. Esimerkiksi 12. maaliskuuta päättyi yhtyeen vajaan kahden viikon mittainen kiertue Japanissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, toukokuussa yhtye kiertää Pohjois-Amerikkaa ja kesäkuussa Eurooppaa.

Olivat syyt mitkä tahansa, Faith No Morea ei siis Suomessa nähdä. Lipun ostaneet joutuvat silti vielä odottelemaan rahojaan (jos ylipäänsä saavat niitä takaisin), sillä järjestäjä Loud’n Live Promotions on tällä hetkellä yrityssaneerauksessa eikä ostettuja lippuja voi lain mukaan tällä hetkellä palauttaa tai vaihtaa toisen tapahtuman lippuihin. Lindblomin mukaan lipun ostaneita pidetään ajan tasalla saneerausmenettelyn edetessä ja asiaan tullaan ottamaan kantaa menettelyn aikana laadittavassa saneerausohjelmaehdotuksessa.

Lisää luettavaa