Five Finger Death Punch, Nightwish, Carach Angren, murha… – nämä olivat Infernon luetuimmat jutut vuonna 2020

Ankea vuosi 2020 lähenee onneksi loppuaan ja uusi, toivottavasti jo paljon parempi vuosi on aivan ovella. Tähän artikkeliin on koottu vuoden 2020 viisi luetuinta Infernon uutista ja raporttia. Listalta löytyy niin keikkarepparia sekä tunnelmia albumin ennakkokuuntelusta kuin myös yksi henkirikos Ranskanmaalta.

30.12.2020

5. ”Ensimmäistä kertaa koko bändin historiassa sen jokainen jäsen on ollut kiinnostunut jokaisen kappaleen teemoista” – massiivisessa haastattelussa koko Nightwish-jäsenistö

Nightwish julkaisi kuluvana vuotena uuden Human :II: Nature -pitkäsoittonsa ja toimittajamme Aki Nuopponen matkasi keväällä sen tiimoilta haastattelemaan kaikkia yhtyeen jäseniä sekä äänittäjä Tero Kinnusta. Jättimäinen haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan myös verkossa ja se nousi vuoden viidenneksi luetuimmaksi jutuksi.

Lue artikkeli täältä.

4. Nyt on helvetti jäätynyt: hollantilainen black metal -bändi suoraan Suomen albumilistan ykköseksi

Carach Angren julkaisi kesällä uuden albuminsa Franckensteina Strataemontanus, joka nousi Suomessa komeasti listaykköseksi. Tästä tempauksesta kertonut uutisemme kiinnosti myös lukijoita ja artikkeli nousi vuoden neljänneksi luetuimmaksi jutuksi.

Lue uutinen täältä.

3. Muun muassa Impaled Nazarenelle ja Immortalille kansia maalannut JP Fournier on pidätetty epäiltynä isänsä äärimmäisen brutaalista murhasta

Kolmanneksi luetuin juttu oli Ranskasta kantautunut karmaiseva uutinen raa’asta surmatyöstä, josta epäiltynä pidätettiin monille yhtyeille kansitaidetta tehnyt Jean-Pascal Fournier. Muun muassa Impaled Nazarenelle, Immortalille, Edguylle, Demoniacille ja Arkhon Infaustukselle kansia maalannut 47-vuotias Fournier oli ilmeisesti tappanut isänsä varsin brutaalilla tavalla.

Lue uutinen täältä.

2. Nightwish soitti Infernolle tulevan albuminsa – lue ensitunnelmat

Nightwish nappaa listaltamme myös kakkospaikan ja vuoden toiseksi luetuimmaksi jutuksi nousee Aki Nuopposen raportti Human :II: Nature -pitkäsoiton ennakkokuuntelutilaisuudesta.

Lue raportti täältä.

1. Irvokas sukupolvenvaihdos – Five Finger Death Punch ja Megadeth Helsingissä

Toimittajamme Tomi Pohto kävi tammikuussa katsomassa Megadethin ja Five Finger Death Punchin yhteiskeikkaa Helsingin Hartwall-areenalla ja kirjoitti tunnelmistaan ja ajatuksistaan terävän keikkaraportin, joka herätti niin sanotusti ”pöhinää” myös lehtemme Facebook-sivuilla. Keskustelua herättivät erityisesti reportterimme huomiot Five Finger Death Punchista, joka ”on yhtä aito kuin se vaaleanpunainen kanannahkavaahto, joka eri mankelointien jälkeen pursotetaan nugetiksi” ja jonka ”biisit heittelevät lennosta Panteran jämäriffeistä pehmopop-sävelmiin”.

Lue koko raportti täältä.

Lisää luettavaa