Ghost-pomon ja ex-jäsenten käräjöintisaaga jatkuu – uusi valitus vireillä

Riita-asiaa käsitellään taas keväällä.

20.09.2019

Ghost-nokkamies Tobias Forgen ja bändin entisten jäsenten välistä riitaa maksamattomista palkkioista ja sopimusrikkomuksesta on puiti oikeudessa nyt jo jonkun aikaa. Asia katsottiin lokakuussa 2018 jo Forgen hyväksi, mutta vastapuoli jätti valituksen, jossa muun muassa väitettiin päätöksen tehneen tuomarin olleen puolueellinen. Tämä valitus kuitenkin hylättiin, koska vastapuolella ei ollut antaa tarpeeksi näyttöä ja laillista pohjaa väitteilleen.

Ultimate Guitar -sivusto kertoo nyt ex-jäsenten jättäneen asiassa uuden valituksen, koska sellaiseen annettiin vielä mahdollisuus. Lisäksi Forge on jättänyt oman vetoomuksensa, koska alkuperäisessä päätöksessä vastapuoli määrättiin maksamaan nokkamiehelle oikeuskuluja 1,3 miljoonan kruunun edestä. Forgen mukaan hänelle on koitunut kuluja kuitenkin lähemmäs 2 miljoonan kruunun edestä ja tämä hakee nyt korvausta koko summalta.

Östgöta Correspondentia siteeraavan Ultimate Guitarin mukaan uutta valitusta, jonka varsinaisesta sisällöstä ei kerrota tarkemmin, käsitellään Jönköpingissä maaliskuussa 2020. Saapa nähdä, miten tämä saaga tuolloin jatkuu. Vahva kutina kuitenkin on, että aiemmassa päätöksessä pysytään ja Forge poistuu salista jälleen voittajana. Nähtäväksi myös jää, onko tämä sotku siinä tapauksessa jo taputeltu loppuun.

Sitä odotellessa Ghostia voi mennä katsomaan livenä Helsingin Hartwall-areenalle 28. marraskuuta. Lavalle nousevat lisäksi Tribulation ja All Them Witches.

Lisää luettavaa