Ghostia vihaavien ihmisten kommentit eivät Tobias Forgea harmita – ”Se on itse asiassa hyväksi, joten antakaa vain tulla!”

Kaikki julkisuus on hyvästä, kuten vanha sanontakin kuuluu.

19.09.2022

Ghost on yhtye, joka on jo varhaisista ajoista lähtien jakanut mielipiteitä hyvinkin voimakkaasti. Bändin tuore Impera-levy sai useimmilta kriitikoilta hyvän vastaanoton ja se nousi Suomessakin julkaisuviikollaan listaykköseksi. Lisäksi bändi esiintyy kiertueillaan tätä nykyä loppuunmyydyille jäähalleille, joten faneja riittää. Mutta jokaista fania kohden löytyy vähintäänkin yksi, joka suorastaan vihaa bändiä sydämensä pohjasta ja myös ilmaisee halveksuntansa netin kommenttipalstoilla aina kun siihen tarjoutuumahdollisuus.

Tuoreessa Elliot in the Morningin haastattelussa yhtyeen johtaja ja biisintekijä Tobias Forge sanoo, ettei häntä haittaa yhtään se, että ihmiset kirjoittelevat hänen bändistään kuraa netissä. Forgesta se on itse asiassa erittäin tervetullut asia.

”Suurin osa asioista mitataan tänä päivänä aktiivisuutena – Spotify-aktiivisuutena, verkkoaktiivisuutena, mitä lie – sen sijaan, että tuijotettaisiin myyntilukuja kuten 30 vuotta sitten. Nykyään kaikessa on kyse sisällöstä ja aktiivisuudesta”, Forge selittää.

”Kun ihmiset – varsinkin ne, jotka vaahtoavat siitä, miten huonoja heidän mielestään olemme – kirjoittelevat meistä netissä, se lisää sitä aktiivisuutta. Eli se on itse asiassa hyväksi, joten antakaa vain tulla!”

Lisää luettavaa