Hallatar tekee keväällä harvinaisen kiertueen – ”Kiireisten aikataulujen vuoksi ei näitä iltoja todennäköisesti tule kovin montaa olemaan”

Yhtye on ylpeä päästessään esittämään hyvän vastaanoton saanutta levyään myös keikoilla.

09.01.2018

Swallow the Sun– ja Trees of Eternity -yhtyeistä tutun Juha Raivion, Amorphis-multakurkku Tomi Joutsenen ja ex-HIM-kannuttaja Gas Lipstickin muodostama Hallatar vastasi yhdestä viime vuoden koskettavimmista ja väkevimmistä levyjulkaisuista. No Stars Upon the Bridge on muun muassa Emma-ehdokkaana vuoden metallialbumi -kategoriassa ja Infernon kriitikot äänestivät sen vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Albumin hyvän vastaanoton siivittämänä yhtyeen kiireiset jäsenet ovat saaneet raivattua kalentereihinsa tilaa myös keikoille ja yhtye jalkautuu klubikierrokselle helmikuun puolivälissä. Raivion, Joutsenen ja Lipstickin lisäksi yhtyeen keikkakokoonpanoa täydentävät basisti Jaani Peuhu ja kitaristi Juho Räihä.

”Levyä tehdessä kaikki ajatukset olivat vain siinä, että levy tehdään täydellä rakkaudella ja sydämellä tehdäksemme kunniaa Aleahin sanoille ja musiikille, niin hyvin kuin vain pystymme. Ajatukset tai suunnitelmat keikoista, niin sanotusta superkokoonpanosta tai arvostelumenestyksistä olivat täysin pois ajatuksista. Onneksi onnistuimme löytämään ajankohdan, jolloin voimme tehdä muutamia harvinaisia Hallatar-keikkoja. Haluamme todellakin soittaa tämän tärkeän levyn ihmisille ja myös kiittää levyn vastaanotosta. Kiireisten aikataulujen vuoksi ei näitä iltoja todennäköisesti tule kovin montaa olemaan, mutta olemme ylpeitä päästessämme soittamaan tämän levyn läpi Suomen talvessa”, kuuluvat yhtyeen terveiset.

Hallatar-kiertue etenee seuraavan aikataulun mukaan:

To 15.2. Tavastia, Helsinki 
(Liput palvelumaksuineen 18 euroa, Tiketti)
Pe 16.2. Kerubi, Joensuu 
(Liput palvelumaksuineen 18,50 euroa, Tiketti ja Lippu.fi /16 euroa, Levy-Eskot ja Kerubi)
La 17.2. Lutakko, Jyväskylä (Liput 18 euroa, Jelmun jäsenille 15 euroa, Jelmu.net ja Lippu.fi)
Pe 23.2. Gong, Turku
 (Liput 15 euroa palvelumaksuineen, Tiketti)
La 24.2. Möysä, Lahti
 (Liput palvelumaksuineen 16,50 euroa, Tiketti)
Pe 2.3. Klubi, Tampere (Liput palvelumaksuineen 17,50 euroa, Tiketti)

Lisää luettavaa