Humalainen nainen aiheutti Marilyn Mansonin keikan jälkeen miljoonien vahingot – haastaa keikkapaikan oikeuteen

Känniurpoilun mestaruustaso saavutettu.

21.01.2023

Nainen nimeltä Daniella Leis osallistui vuonna 2019 Kanadan Ontariossa järjestettyyn Marilyn Mansonin konserttiin. Loudwiren mukaan nainen ajeli keikan jälkeen umpijurrissa muina muikkeleina autolla kotiaan kohti.

Pahaksi onneksi promillet ilmeisesti hiukan haittasivat suoritusta, sillä Leis oli ensin ajanut katua väärään suuntaan, ja täräyttänyt sitten päin asuintaloa sillä seurauksella, että talon kaasuputki hajosi.

Ensimmäisenä paikalle saapuneet pelastajat vetivät Leisin ulos autostaan ja kaasuvuodon huomattuaan evakuoivat alueen. Viisitoista minuuttia kolarin jälkeen törmäyksen kohteeksi päätynyt talo räjähti ja sytytti muita naapuruston taloja tuleen.

Ihmeen kaupalla ketään ei kuollut onnettomuudessa, mutta neljä taloa tuhoutui ja seitsemän ihmistä loukkaantui.

Leis tuomittiin vuonna 2021 kolmeksi vuodeksi vankeuteen, mutta nainen ei suostu noin vain ottamaan kaikkea syytä omille niskoilleen. Hänen mielestään osasyyllinen tapahtuneeseen on Ovation Ontario Food Services, joka tarjoili konsertissa alkoholia myös Leisille, ja hän onkin haastanut yrityksen oikeuteen.

Leis väittää, että yrityksen työntekijöiden on täytynyt huomata hänen olevan päihtynyt, mutta anniskelua on jatkettu siitä huolimatta. Pyyhkeitä tulee myös siitä, ettei tilaisuudessa ole Leisin mukaan ollut asianmukaisesti koulutettuja järjestysmiehiä, jotka olisivat vahtineet ihmisten päihtymyksen tasoa. Viimeinen kaneetti Leisiltä tulee siitä, ettei häntä ole kotiin lähtiessä pysäytetty ja varmistettu ettei hän aja itse.

Nainen väittää, että yritys on laittanut tuoton turvallisuuden edelle, ja tästä syystä törmäyksestä aiheutuneet kymmenen miljoonan dollarin vahingot ovat heidän laiminlyöntinsä tulosta.

Lieköhän Kanadassa tuttu sellainen sanonta, että jos otat, et aja?

Lisää luettavaa