Insomnium katkaisi välit vakavien syytösten kohteena olevaan keikkamyyjäänsä – ”Emme hyväksy ahdistelua, seksismiä tai kiusaamista missään muodossa”

Myös Nightwish, Amorphis, Swallow the Sun ja Battle Beast ovat lopettaneet yhteistyön John Finbergin kanssa.

01.10.2020

Uutisoimme alkuviikosta, miten useat naiset ovat syyttäneet tunnettua amerikkalaista keikkamyyjää, First Row Talent -ohjelmatoimistoa pyörittävää John Finberg seksuaalisesta ahdistelusta, uhkailusta, väkivaltaisesta käyttäytymisestä ja muusta sikailusta. Kun Metalsucks-sivusto toi syytökset julki, Finbergin palveluita käyttäneet suomalaisyhtyeet kuten Nightwish, Amorphis, Swallow the Sun ja Battle Beast katkaisivat välittömästi välit keikkamyyjään ja tämän yhtiöön.

Nyt myös Insomnium tiedottaa lopettavansa yhteistyön Finbergin kanssa ja katkaisevansa kaikki välit mieheen ja tämän toimistoon. Yhtye kertoi asiasta sosiaalisen median välityksellä.

”Tämä on asia, joka myös meidän täytyy tehdä kunnolla selväksi: emme hyväksy ahdistelua, seksismiä tai kiusaamista missään muodossa. John Finberg / First Row Talent eivät enää edusta Insomniumia Pohjois-Amerikassa tai missään muuallakaan”, yhtye tiedottaa.

Lisää luettavaa