Insomnium soittaa lokakuussa striimikeikan – erikoismeininkiä jälleen luvassa

Yhtye soittaa muun muassa Heart Like a Grave -albumin kokonaisuudessaan.

15.09.2020

Insomnium soittaa 10. lokakuuta striimikeikan, jonka toteutuksesta vastaa keikalla.fi -sivusto. Kuten viime kevään striimikeikalla, myös tälläkin kertaa on luvassa erikoisherkkua moneen lähtöön – luvassa on muun muassa Heart Like a Grave -albumin läpisoitto sekä akustinen erikoisveto. VIP-lipun lunastaneille tarjotaan myös pieni kurkistus tulevaan.

”Tällä kertaa ei lähdetä simuloimaan keikkatilannetta vaan tehdään hieman erilainen iltama. Tutussa SF Sound Studiossa Joensuun kupeessa on loistavat puitteet vanhojen ja uusien riffien soitteluun lauantai-illan ratoksi”, basisti-laulaja Niilo Sevänen kommentoi.

An Evening with Insomnium – Live from SF Sound Studio -striimi alkaa 10.10. Suomen aikaa kello 20.00. VIP-lipun ostaneet pääsevät mukaan tunnelmaan jo tuntia aiemmin bändin esitellessä silloin tulevien uusien biisien ideoita sekä riffejä. Yhtyeelle voi myös lähettää kommentteja striimilähetyksen aikana.

Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä. Peruslipulla on hintaa 8,90 euroa, VIP-lipulla 12,90. Striimi on katsottavissa samalla lipulla seitsemän päivän ajan lähetyksen jälkeen.

Lisää luettavaa