Isolation Festival tuo toivoa ja vapauden tunnetta poikkeusoloihin – mukana mm. Insomnium, Omnium Gatherum, Voivod ja Borknagar

24-tuntinen Youtube-tapahtuma tarjoaa erikoismeininkiä.

07.05.2020

Century Media järjestää Youtube-kanavallaan Isolation Festival -virtuaalitapahtuman torstaina 14. toukokuuta alkaen. Virtuaalifestivaali alkaa Suomessa kello 21 ja luvassa on täydet 24 tuntia metallia ja rockia striimattuna suoraan katsojien olohuoneisiin 13 yhtyeen toimesta.

”Ajassa, jossa monet joutuvat olemaan kotona, festivaali tuo vapauden tunteen, antaa toivoa ja – mikä tärkeintä – todistaa sen, että rakastamamme musiikki on yhä olemassa.  Emme voi saada täyttä festivaalikokemusta juuri nyt, mutta kuka sanoo, että et voisi viritellä telttaa olohuoneeseen, nauttia raviolista suoraan purkista ja juoda halpaa lämmintä olutta samalla”, Century Median päämajasta vinkataan.

Tapahtuman esiintyjäkaartissa sinivalkoista väriä edustavat Insomnium sekä Omnium Gatherum. Muut tapahtumassa esiintyvät yhtyeet ovat Norjan Borknagar, Angelus Apatrida Espanjasta, tanskalainen Baest, saksalaiset Bonded ja Deserted Fear, Dead Lord ja Lucifer Ruotsista, Italian Hideous Divinity, ranskalainen Svart Crown, The Offering USA:sta sekä kanadalainen Voivod. Jokainen yhtyeistä on kuvannut tapahtumaa varten myös erikoismateriaalia.

Lisää luettavaa