Jazzrumpali kuulee Metallican hitin ensimmäistä kertaa elämässään ja soittaa kappaleen sitten perässä – lopputulos on vaikuttava

Hyvin jytisee!

Tässäpä varsin mielenkiintoinen, hiljattain Drumeon Youtube-kanavalle ladattu video: Snarky Puppy -yhtyeen rumpali Larnell Lewis saa tehtäväkseen opetella itselleen entuudestaan tuntemattoman kappaleen pelkän kertakuuntelun perusteella. Larnell päätti tarttua itselleen tuntemattomaan genreen ja kappaleeksi valikoitui Metallican megahitti Enter Sandman, josta Lewis vannoo, ettei ole kuullut kyseistä kappaletta koskaan aiemmin elämässään.

Lewis aloittaa urakkansa luonnollisesti kuuntelemalla biisin ja analysoimalla kuulemaansa  – ja mikäli itse soittaa rumpuja tai jotain muuta instrumenttia, kannattaa katsoa tämä kiintoisa osio erityisen tarkkaan ja ottaa oppia omiin treeneihin siitä, miten Lewis purkaa biisin osiin ja mihin hän kiinnittää kuuntelussaan huomiota. Tämän jälkeen Lewis tarttuukin sitten toimeen ja soittaa biisin perässä vain yhden kuuntelun jälkeen.

Ja täytyy sanoa, että suurimmaksi osaksi soitto onkin niin sanotusti ”spot on”, mikä nyt ei varsinaisesti yllätä, onhan kyseessä kuitenkin ansioitunut jazzrumpali. Varsinkin lopussa meno äityy melko villiksi, kun Lewis alkaa kunnolla irroitella. Katso mainio video tuosta yläpuolelta.