Jinjer ilmoittaa uransa ensimmäisestä livejulkaisusta – paketin ennakkotilaus käynnissä

Jinjer purkitti liven menestyksekkäällä Australian-rundillaan.

09.09.2020

Modernin metallin suuriin nimiin luettava Jinjer purkitti Australian Melbournessa livelevyn, joka julkaistaan fanien riemuksi 20. marraskuuta.

Maaliskuun alussa soitettu keikka oli lehdistötiedotteen mukaan viimeisiä metallikeikkoja ennen koronaviruksen aiheuttamaa maailmanlaajuista stoppia.

”Jotkut keikat ansaitsevat tulla kaiverretuksi kiveen ja ikuistetuksi. Näin kävi ensimmäisellä Australian-kiertueellamme maaliskuussa 2020, kun saavutimme pari virstanpylvästä kerralla: olimme soittaneet viimeinkin jokaisella mantereella, ensimmäinen rundimme Australiassa oli loppuunmyyty, ja mikä tärkeintä, koimme rakkautta, intohimoa ja hulluutta, josta aussiyleisön kohdalla aina puhutaan”, bändi tiedottaa.

”Helvetti, paikalla oli jopa faneja Uudesta-Seelannista! Nyt, yli puoli vuotta keikkatauon jälkeen voimme vain vaivoin katsoa tätä taltiointia kyynelehtimättä. Jos kukaan teistä tietäisi, kuinka paljon aikaa, kärsivällisyyttä, hermoja ja vaivaa laitoimme tähän livejulkaisuun saadaksemme sen ulos, olisitte yllättyneitä siitä, että se ylipäätään ilmestyy.”

”Koimme jatkuvia vastoinkäymisiä, mutta täällä me olemme: Alive in Melbourne 2020 on todellisuutta ja se tulee ulos kaikessa audiovisuaalisessa loistossaan. Katsotaan ja kuunnellaan sitä, ja muistellaan, miltä metallikeikan kuuluu näyttää ja kuulostaa: hikeä, äänenvoimakkuutta, esiintymistä ja yleisö… me tarvitsemme tämän tunteen takaisin!”

Liven eri versioita on tilattavissa Napalm Recordsin verkkokaupasta.

1. Intro
2. Teacher, Teacher!
3. Sit Stay Roll Over
4. Ape
5. Judgement & Punishment
6. I Speak Astronomy
7. Who Is Gonna Be the One
8. Noah
9. Retrospection
10. Perennial
11. On the Top
12. Pit of Consciousness
13. Home Back
14. Words of Wisdom
15. Pisces
16. Captain Clock
17. Outro

Lisää luettavaa