”Joidenkin mielestä olen järjen ääni” – Dee Snideria houkutellaan mukaan politiikkaan

Laulajaa ei kuitenkaan voisi vähempää kiinnostaa.

16.10.2023

Twisted Sister -solisti Dee Snider tunnetaan miehenä, joka puhuu paljon ja jolta löytyy mielipiteitä ja ajatuksia aiheesta kuin aiheesta ja myös tuo näitä mielipiteitään mielellään julki niin haastatteluissa kuin sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take It -hittiä on käytetty monissa poliittisissa kampanjoissa – joskus yhtyeen siunauksella, joskus vastoin bändin tahtoa. Monien mielestä Sniderissa olisi ainesta hyväksi poliitikoksi, mutta laulajaa itseään ei sellaiset hommat kuitenkaan kiinnosta pätkääkään.

”Minua pyydetään todella usein astumaan politiikan maailmaan, koska joidenkin mielestä olen järjen ääni. Eräskin ryhmä – joka muuten liittyi jollain tavalla The Lincoln Projectiin (konservatiivinen ryhmä, joka perustettiin estämään Donald Trumpin uudelleenvalinta presidentinvaaleissa 2020) – soitti minulle, että: ’Emme hyväksy kieltävää vastausta, olemme jo aloittaneet kampanjoinnin puolestasi’. En edes kysynyt mitä varten, vaan sanoin suoraan, että hei, olen imarreltu, mutta olen nähnyt, millaista työtä se on ja se on kamalaa”, Snider totesi hiljattain Jim Kerr Rock & Roll Morning Show’n haastattelussa.

”[Poliitikot] ovat kamalaa väkeä kautta linjan. Varmasti monet lähtevät mukaan toivoen ja uskoen, että he oikeasti voivat muuttaa asioita, mutta he menevät pilalle ja alkavat ajaa vain henkilökohtaisia agendojaan ja pitävät mieluummin rahoittajiaan kuin äänestäjiään tyytyväisinä. Eli ei kiitos, en halua sitä hommaa.”

Snider, joka on omien sanojensa mukaan ”osa-aikaeläkkeellä” musiikkihommista, sanoo olevansa varsin tyytyväinen nykyiseen asemaansa.

”Saan viettää paljon aikaa rannalla oleskellen ja voin tehdä mitä haluan. En juurikaan esiinny enää jotain poikkeuksia lukuun ottamatta – aion esimerkiksi mennä Arizonaan ja vetää (Poison-keulahahmo) Bret Michaelsin kanssa pari biisiä, jonka jälkeen palaan takaisin rannalle.”

Lisää luettavaa