”Jokaisesta kuoriutuu tappaja, kun tarpeeksi pitkälle työnnetään” – Wolfheart tarjoilee uuden maistiaisen tulevalta ep:ltä

Skull Soldiers -ep näkee päivänvalon 5.3.

03.03.2021

Wolfheart julkaisee tulevana perjantaina (5.3.) uuden ep-levyn Skull Soldiers. Levy on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Wolves of Karelia -pitkäsoitolle ja se sisältää kaksi täysin uutta kappaletta akustisen tulkinnan Aeon of Cold -kappaleesta sekä liveversion Reaper-biisistä.

Levyltä on nyt julkaistu viime hetken maistiaisena toinen ep:n uusista kappaleista, joka tottelee nimeä Hereditary. Kappaleelle on myös julkaistu soittovideo, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Musiikillisesti Hereditary on täysi vastakohta edelliselle Skull Soldiers -singlelle, joka oli death metal -orientoitunein kappale, jonka olemme tehneet. Tämä on melodinen ja lähes sankarillinen, eteenpäin jyräävä biisi, jonka kantava teema on sotaan liittyvä ajaton tosiasia: jokaisesta kuoriutuu tappaja, kun tarpeeksi pitkälle työnnetään ja kaikilta löytyy se viha syvältä sisimmästään”, kommentoi kippari Tuomas Saukkonen.

Lisää luettavaa