Joulu on tänä vuonna erityisen raskas – perinteinen Raskasta joulua -show kiertää areenoita suurempana kuin koskaan

20.04.2017

Kolmattatoista kertaa järjestettävä Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa monien uutena jouluperinteenä. Viime vuonna ennätysyleisön kerännyt show toteutetaan tänä vuonna entistäkin isompana, kertoo saamamme tiedote.

Raskasta joulua nähdään marras-joulukuun aikana areenalla tai hallissa 23 paikkakunnalla. Lisäksi konserttien visuaaliseen puoleen on myös kiinnitetty huomiota entisestään ja luvassa on screenejä, pyrotekniikkaa ja näyttävä valoshow. Konseptin alun perin ideoinut kitaristi Erkka Korhonen on syystäkin erityisen innoissaan.

– Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden show’n kaikkine elementteineen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! Korhonen fiilistelee.

Kiertueen bändikokoonpanona jatkaa viime vuodestakin tuttu miehistö. Orkesteria johtavan Korhosen lisäksi mukana on Tuomas Väinölä kitarassa, Erkki Silvennoinen bassossa, Mirka Rantanen rummuissa sekä Vili Ollila koskettimissa. Mukana on myös perinteitä kunnioittaen iso joukko raskaan musiikin huippuartisteja Nightwishin Marco Hietalasta ja Floor Jansenista aina Tony KakonJP Leppäluodon, Tommi Salmelan ja Ari Koivusen kautta Amaranthen Elize Rydiin. Lisäksi tänä vuonna luvassa on myös uusia, yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.

Kiertue alkaa 17. marraskuuta Rovaniemen Ounashallista ja päättyy 17. joulukuuta Vaasan Vaasa Areenalle. Liput konsertteihin tulevat myyntiin maanantaina 24. huhtikuuta. Voit katsoa koko kiertuelistan sekä keikkapaikkakohtaisen lipunmyyntitahon täältä. Paikkakuntakohtaiset tarkat esiintyjälistat julkaistaan myöhemmin.

Lisää luettavaa