Katso uuden For the Imperium -musiikkivideon ensiesitys

11.04.2014

Suomalainen alternative metal -bändi For the Imperium on raapaissut kasaan videon tänään 11.4. ilmestyvästä Alive-singlestään. For the Imperium työstää parhaillaan uutta materiaalia tuottaja-äänittäjä Miitri Aaltosen kanssa, ja uutta albumia on lupa odottaa vielä tämän vuoden syksylle. Tulevan levyn biiseistä kaksi pykättiin kasaan taannoin Lappeenrannassa Astia-studiolla, joista toinen kuullaan Alive-sinkun muodossa.

For the Imperium matkaa huhtikuun lopussa Italiaan – paitsi tietenkin tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin, mutta myös räjäyttämään lavat yhdessä paikallisen Destragen kanssa.

”Italiassa on aina ymmärretty imperiumien päälle, joten valloittamaan lähdetään! Nopeimmat italialaiset fanit ovat jo viestitelleetkin, että hienoa kun olette tulossa. Totta kai odotamme, että pääsemme tapaamaan heitä myös kasvotusten. Myös paikallinen bändi Destrage vaikuttaa kovalta ryhmältä, joten uskon että kaasu pohjassa mennään sekä moottoritiellä että keikoilla”, For the Imperiumin jätkät kertovat.

Ja kuten tv-shopissa sanottaisiin: eikä siinä vielä kaikki! Teknisesti yksi Suomen taitavimmista metallipumpuista paljastaa nyt myös, miten uusi single soitetaan!

”Perinteisen sinkkujulkaisun sijaan halusimme tarjota mahdollisuuden kokeilla laulaa ja soittaa kappaleen mukana. Ostamalla meidän t-paidan saa mukaan plektran ja salasanakoodin nettisivuille, jossa biisin salaisuudet paljastetaan. Eli pue t-paita päälle, nappaa FTI-plektra käteen, ota mallia opetusvideoista, vilkaise nuotit & sanat läpi ja ei muuta kun kitara soimaan!”

Alive-biisi kuullaan ensisoitossa Radio Rockin Uuden musiikin illassa julkaisuviikollaan. Alive on samalla For the Imperiumin ensimmäinen julkaisu Imperial Cassette -levy-yhtiön tallissa.

For the Imperium ja Destrage Italiassa:

24/04/14 IT – Torino – Lapsus
25/04/14 IT – Romagnano Sesia – Rock’n’Roll Arena
26/04/14 IT – Verona – Sincity
27/04/14 IT – Tricesimo – Interstate Studio 270

Lisää luettavaa