”Kiitos Davelle ja Kikolle” – Teemu Mäntysaari kommentoi Megadeth-pestinsä jatkumista

Mäntysaari on tehnyt Dave Mustaineen suuren vaikutuksen.

22.11.2023

Wintersunista ja Smackboundista tuttu Teemu Mäntysaari tuurasi Megadeth-kitaristi Kiko Loureiroa bändin syksyisellä Pohjois-Amerikan-kiertueella Loureiron jäätyä perhesyistä kotiin. Viime viikonloppuna Loureiro tiedotti, ettei häntä nähdä Megadethin riveissä ainakaan vielä vuoden 2024 kiertueilla ja alkuviikosta Megadeth-pomo Dave Mustaine vahvisti, että Mäntysaari jatkaa toistaiseksi yhtyeen toisena kitaristina tulevilla kiertueilla.

Mäntysaari on nyt jakanut omissa some-kanavissaan Megadethin virallisen tiedotteen aiheesta ja kommentoinut samalla lyhyesti pestinsä jatkumista kiittäen sekä Mustainea että Loureiroa.

”Kiitos kaikille kannustuksesta! Kiko Loureirolle paljon rakkautta ja kunnioitusta, kaikkea hyvää perheellesi. Kiitos Davelle ja Kikolle kaikesta opastuksestanne sekä luottamuksestanne. En malta odottaa, että pääsen Megadethin kanssa taas lavalle rokkaamaan ympäri maailman!” Mäntysaari hehkuttaa.

Mäntysaari on tehnyt Mustaineen suuren vaikutuksen ja Megadeth-kippari onkin kehunut vuolaasti suomalaiskitaristia eri haastatteluissa. Mustainen mukaan hänen ja Mäntysaaren kemiat natsaavat todella hyvin.

”[Teemu] on mahtava. Olen todella innoissani siitä, mitä hän on tuonut pöytään. Hän soittaa hyvin samalla tavalla kuin Marty (Friedman, Megadethin ex-kitaristi), mikä on jännittävää”, Mustaine intoili taannoin Wes Stylesin haastattelussa.

Lisää luettavaa