Teemu Mäntysaari jatkaa Megadethin kitaristina, vahvistaa Dave Mustaine

Kiko Loureiron poissaolo jatkuu.

21.11.2023

Megadethissä vuodesta 2015 mukana ollut kitaristi Kiko Loureiro jäi sivuun yhtyeen tämän syksyn Pohjois-Amerikan-kiertueelta perhesyistä. Loureiron tuuraajaksi pestattiin Teemu Mäntysaari, joka tunnetaan Wintersunin ja Smackboundin riveistä.

Viime viikonloppuna Loureiro ilmoitti jatkavansa vielä poissaoloaan eikä häntä tulla näkemään ainakaan Megadethin vuodelle 2024 sovituilla kiertueilla.

Nyt Megadeth-nokkamies Dave Mustaine on julkaissut aiheesta oman virallisen tiedotteen bändin some-kanavien kautta. Mustaine vahvistaa, että Loureiro on yhä ”pidennetyllä virkavapaalla” ja Mäntysaari jatkaa toisena kitaristina.

”Haluan kiittää Kikoa omistautumisesta ja kovasta työstä viimeisten yhdeksän vuoden aikana sekä siitä, että hän auttoi meitä saamaan Grammyn Dystopia-levystä sekä muita palkintoja viimeisimmästä The Sick, the Dying… and the Dead! -levystämme. En olisi pystynyt siihen ilman Kikoa. Toivomme teidän kaikkien tukevan Kikoa hänen tulevissa pyrkimyksissään ja haluamme nähdä teidät keikoillamme ensi vuonna”, Mustaine kirjoittaa.

Lisää luettavaa