Kitaristi Anders Björler jättää At the Gatesin – ”Intohimo on poissa”

08.03.2017

Vuodesta 1990 operoinut At the Gates on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan yhtyeessä koko sen olemassaolon ajan vaikuttanut kitaristi Anders Björler ei jatka toimintaansa bändissä.

Muun muassa Facebookissa julkaistussa tiedotteessa kerrotaan eropäätöksen kypsyneen pitkään ja se on välttämätön ratkaisu bändin tulevaisuuden kannalta. Bändi valmistelee parhaillaan seuraajaa vuonna 2014 julkaistulla At War with Reality -albumille eikä Björleriltä löytynyt enää tarvittavaa kipinää. Yhtye kertoo pitävänsä parhaillaan koesoittoja korvaavan kitaristin löytämiseksi ja studioon aiotaan suunnata ensi vuoden alussa.

”Intohimo on poissa. Annan kenties tarkemman ja pidemmän selityksen asiasta joskus tulevaisuudessa, mutta juuri nyt en koe tarvetta avata asiaa tämän enempää. Tämä on henkilökohtainen päätös ja se liittyy vain ja ainoastaan musiikillisiin asioihin. Yhteenpaluu vuonna 2008, sitä seuranneet kiertueet ja paluulevy At War with Reality auttoivat meitä löytämään jälleen ystävyytemme ja toi meidät yhteen tavalla, jonka tulen aina muistamaan”, Björler kommentoi päätöstään.

Lisää luettavaa