Kuka on Slipknotin uusi rumpali? Nettisalapoliisit ovat kenties löytäneet vastauksen

Jeramie Kling on vahva ehdokas Jay Weinbergin seuraajaksi.

15.11.2023

Slipknot pudotti pari viikkoa sitten uutispommin ilmoittamalla, että Jay Weinberg ei jatka enää bändin rumpalina. Ilmoitus tuli yllätyksenä kaikille, myös Weinbergille itselleen.

Luonnollisesti tämä on saanut fanit spekuloimaan, kuka voisi olla sopiva rumpali, jolta irtoaa niin Weinbergin kuin myös bändin edesmenneen alkuperäisen rumpalin Joey Jordisonin vaativat rumpuosuudet. Nyt eräät nettisalapoliisit uskovat löytäneensä vastauksen tähän kysymykseen.

Eräät fanit ovat vakuuttuneita siitä, että yhtyeen uusi rumpali on monissa liemissä marinoitu Jeramie Kling. Kling nimittäin ilmoitti kolme päivää Weinbergin erottamisen jälkeen jättävänsä Venom Inc. -yhtyeen, johon tämä liittyi vuonna 2018. Eroamisensa syyksi Kling ilmoitti ”logistiset ongelmat”. Lisäksi jotkut bongasivat Klingin Instagramista sittemmin poistetun julkaisun, jossa komeili Slipknotin logo.

Slipknot ei ole vielä esitellyt uutta kannuttajaa (jonka henkilöllisyyttä naamiobändille ominaiseen tapaan tuskin edes suoraan julkistetaankaan), mutta Kling on julkaisujensa vuoksi nyt noussut potentiaalisten rumpaliehdokkaiden listan kärkeen. Aika näyttää, onko kyse vain sattumasta vai menikö Kling paljastamaan itsensä.

Lisää luettavaa