Kuolojyrä jatkaa ahkerana – Memoriam saanut kolmannen levynsä valmiiksi

Yhtye jatkaa levy per vuosi tahtiaan.

10.04.2019

Legendaarisen Bolt Throwerin tuhkasta noussut Memoriam jatkaa tiukkaa julkaisutahtiaan. Kuolometallijyrän debyytti ilmestyi vuonna 2017, sille saatiin jatkoa jo viime vuonna ja 21. kesäkuuta yhtye julkaisee jo kolmannen pitkäsoittonsa, joka kantaa nimeä Requiem for Mankind.

Yhtyeessähän vaikuttavat siis Bolt Thrower -korisija Karl Willets, basisti Frank Healy (Benediction, Cerebral Fix), kitaristi Scott Fairfax (Cerebral Fix) sekä niin ikään Bolt Throwerista tuttu kannuttaja Andy Whale, joka ei ilmeisesti siis lähtenytkään bändistä toisin kuin syksyllä annettiin ymmärtää. Levyn tuottajana on puolestaan häärinyt Russ Russell (mm. Amorphis, Napalm Death, Dimmu Borgir).

”Viime levyillämme teimme kokeiluja erilaisten musiikki- ja laulutyylien kanssa ja ne ovat johtaneet meidät tähän. Mielestämme tämä on se definitiivinen Memoriam-levy. Death metaliahan se on ja edelliset levyt ovat johdantoa siihen. Viimein meillä on kaikki palat oikeilla paikoillaan”, Willets kommentoi.

Esikoislevy For the Fallen sai Infernon levyarvioijalta lähes täydet pisteet, mutta kakkoslevy The Silent Vigil sai puolestaan heikomman vastaanoton. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, millainen paketti sieltä tällä kertaa oikein tuleekaan.

YouTube video

Lisää luettavaa