Kylkiluu murtui, ei haittaa menoa – Arch Enemyn uusi solisti taitaa olla astetta kovempi tapaus

09.06.2014

Arch Enemy kiertää parhaillaan Eurooppaa esitellen sekä uutta laulajaansa Alissa White-Gluzia että albumiaan War Eternalia. Tien päällä on ilmeisesti sujunut muuten hyvin, mutta White-Gluz putosi muutamia päiviä sitten kesken keikan lavan korokkeelta teloen itsensä.

”Olen jääräpäinen paskiainen, joten odottelin muutaman keikan, ennen kuin menin röntgeniin, ultraäänitutkimuksiin ja verikokeisiin. Päässäni, käsissäni ja jaloissani on vain ruhjeita. Sisäelinvammoja ja sisäistä verenvuotoa ei löytynyt. Valitettavasti yksi kylkiluu on murtunut ja useamman ympärillä pahoja ruhjeita”, White-Gluz kirjoittaa Instagramissa.

”Hyvä uutinen on se, että kylkiluun palaset ovat oikeilla paikoillaan parantumista ajatellen. Lääkäri kielsi minulta keikkailun, mutta keikkojen peruminen sattuisi minuun paljon enemmän. Tänään tuntuu hieman paremmalta, hengittäminen sattuu hieman vähemmän ja pystyn nousemaan seisomaan lähes ilman kipua. Välttelen lääkkeiden syömistä viimeiseen saakka, joten etsin tapoja elää kivun kanssa lavalla ja pyrin pysymään vaakatasossa lavan ulkopuolella.”

Että sellaisen soturin on Arch Enemy kiinnittänyt keulilleen. Toivottavasti White-Gluz on täysissä voimissaan syyskuussa, kun bändi saapuu Suomeen neljälle keikalle.

Lisää luettavaa