Lamb of Godin Randy Blythe muistelee, miten pelasti Children of Bodomin pulasta Amerikan-kiertueella – ”Koirapoliisi lähestyi bussia…”

"Se oli onnekas läheltä piti -tilanne..." laulaja toteaa.

24.10.2022

Lamb of God -nokkamies Randy Blythe muisteli tuoreessa Tales from the Metalversen haastattelussa, miten onnekas sattuma kerran pelasti hänen ja kiertuekumppani Children of Bodomin nahat potentiaaliselta katastrofilta.

Tämä tapahtui kauan sitten, kun Children of Bodom oli kiertämässä Lamb of Godin kanssa Yhdysvaltoja ja siihen aikaan rankasti alkoholia käyttänyt Blythe vietti suurimman osan ajasta suomalaisbändin kiertuebussissa juhlien Alexi Laihon ja kumppanien kanssa.

Eräänä aamuna ”jossain päin Arizonaa tai New Mexicoa” poliisipartio pysäytti Bodomin kiertuebussin tarkoituksenaan tutkia, löytyykö muusikoiden kulkupelistä laittomia siirtolaisia tai laittomia aineita. Blythe tiesi, että mikäli Bodomin bussi tutkitaan, ainakin hän joutuisi vakavaan liemeen. Soittajat (joista suurin osa edelleen humalassa läpi yön jatkuneen juhlimisen vuoksi) könysivät ulos paahtavaan aurinkoon ja tilanne alkoi näyttää jo pahalta.

”Koirapoliisi lähestyi bussia. Yhtäkkiä hän näki minut ja käveli luokseni: ’Hei, oletko sinä Richmondista? Minä asuin ihan sinun naapurissasi! Olen kuullut että sinä soitat nykyään bändissä'”, Blythe kertaa kuumottavaa tilannetta.

Kyseinen koirapoliisi sai ratsiaa johtaneen poliisiviranomaisen päästämään muusikot pälkähästä ja jatkamaan matkaa ilman etsintöjä.

”Hän vei koiransa autoonsa ja me nousimme takaisin bussiin. Istuimme siellä hetken täydessä hiljaisuudessa. Bodomin tyypit eivät kuulleet keskusteluamme, joten he katsoivat minua ja hämmästelivät, miten ihmeessä oikein tein sen. ’Se oli taikaa’, sanoin jätkille.”

”Se oli onnekas läheltä piti -tilanne. Vain koska minulla oli naapuri, joka päätyi rajapoliisiksi”, Blythe nauraa.

Lisää luettavaa