Leaves’ Eyes -laulaja astuu alas, korvaajaksi suomalainen

16.04.2016

Odottamattomia uutisia näin viikonlopun alkuun. Norjalais-saksalaisen sinfoniametallibändi Leaves’ Eyesin laulaja ja perustajajäsen Liv Kristine kumartaa ja kiittää bändiä yli kymmenen vuoden yhteisestä taipaleesta – ja väistyy laulajanpallilta.

Murheellisia uutisia näin suomalaisena paikkaa kuitenkin pieni kotiseutuylpeys: muu bändi jatkaa paahtamista, nyt vain Lontoossa asuvan suomalaisen laulaja Elina Siiran kanssa.

Jäsenvaihdoksia kommentoidaan lehdistötiedotteessa totuttuun tapaan: mitkään vihamielisyydet tai draamat eivät ole jääneet jäytämään kenenkään hampaankoloa, vaan kaikki toivovat kaikille sydämensä pohjasta vain parasta. Liv Kristine itse kommentoi sivuun siirtymistään seuraavasti:

– Olen todella ylpeä työstäni Leaves’ Eyesin perustajana ja keulakuvana. Bändi on ollut elintärkeä osa elämääni vuodesta 2003 lähtien. Onnea matkaan, tyypit, kiitos mahtavasta musiikista, upeista hetkistämme maailmanlaajuisten yleisöjen edessä, ja erityisesti siitä intohimosta, jonka me kaikki jaamme. Rakkaudella, Liv.

Elina Siira taas odottaa uutta seikkailuaan innolla:

– En osaa sanoin ilmaista, miten kiitollinen ja otettu olen siitä, että minua pyydettiin liittymään Leaves’ Eyesiin, yhteen legendaarisimmista sinfoniametallibändeistä! Kunnioitan huikean paljon Liviä, bändiä ja kaikkea sitä, mitä he ovat saavuttaneet vuosien varrella. Otan haasteen vastaan valtavalla innolla ja odotan jännityksellä tätä uutta lukua urallani. On todella jännittävää työskennellä näin lahjakkaiden muusikoiden kanssa, jotka vielä sattuvat olemaan joukko mukavimpia ihmisiä, joita olen tavannut. Suurin intohimoni on tehdä musiikkia ja esiintyä, joten en malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Bändillä on heti tiedossa parikin mittavaa kiertuetta ympäri maailmaa, muun muassa Sonata Arctican ja Omnium Gatherumin kanssa Yhdysvalloissa. Suomessa bändiä ei tiettävästi tänä vuonna nähdä.

Koko lehdistötiedotteen voi lukea bändin nettisivuilta.

Lisää luettavaa