”Levy-yhtiön sivuilla on ollut väärää tietoa” – Kotipelto ei ole mukana Tolkin uudessa yhtyeessä

Myös yhtyeen rumpali ei ole vielä tiedossa.

22.08.2019

Uutisoimme eilen Timo Tolkin uudesta Infinite Vision -yhtyeestä, joka solmi diilin saksalaisen Pride and Joy -levy-yhtiön kanssa. Levy-yhtiö julkaisi asiasta tiedotteen, jonka mukaan yhtyeen kokoonpanossa olisivat mukana Stratovariuksesta niinikään tutut laulaja Timo Kotipelto, rumpali Rolf Pilve ja bändin entinen basisti Jari Kainulainen. Tästäkös moni ehti jo innostua, mutta se olikin liian hyvää ollakseen totta.

Kuten toverilehtemme Soundi kertoo, kyse olikin levy-yhtiön antamasta virheellisestä tiedosta eikä ainakaan Timo Kotipelto ole mukana kokoonpanossa. Lisäksi Rolf Pilven osallisuudesta on käyty vasta ”alustavia neuvotteluja” eli rumpalin tontti on sekin yhä auki. Tiedottaja Tomi Lindblom vahvistaa tiedot myös Infernolle ja levy-yhtiökin on julkaissut nyt korjatun version tiedotteesta.

”Saksalaisen levy-yhtiön sivuilla on ollut väärää tietoa. Sivun päivittäjän virhe. Kotipelto ei ole mukana yhtyeessä ja myöskin rumpalin nimi on vielä epävarma”, Lindblom kirjoittaa toimitukselle lähettämässään viestissä.

Jari Kainulainen on kuitenkin mukana kokoonpanossa kuten jo eilisessä tiedotteessa mainittiin. Samoin laulaja Michael Viscera on yhä mukana ja Into Infinity Project -albumin on tarkoitus ilmestyä 10. maaliskuuta 2020, kuten alkuperäisessäkin tiedotteessa kerrottiin.

Lisää luettavaa