Lisää Tuska-kiinnityksiä julki – Amorphisilta tiedossa spesiaalikeikka

Mukana myös Kvelertak ja Heilung.

18.12.2018

Kesäkuun 29.-30. Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Tuska-festivaali on päässyt vauhtiin artistijulkistusten suhteen. Slayer-pommin pudottamisesta ei ole ehtinyt vierähtää kuin viikko ja jo nyt paljastetaan seuraava satsi esiintyjiä.

Amorphis on varsin tuttu ja usein Tuskassakin nähty nimi, mutta ensi kesänä onkin luvassa astetta spesiaalimpaa settiä. Yhtye aikoo nimittäin esittää tuoreimman Queen of Time -albuminsa kokonaisuudessaan. Eikä siinä vielä kaikki, vaan mukana on myös levylläkin vieraileva iki-ihana Anneke Van Giersbergen.

Lisäksi Suvilahteen saapuvat norjalainen Kvelertak uuden laulajansa kanssa sekä kokeellisen folk-elämyksen tarjoava Heilung.

Uusien julkistusten myötä on myös laskettu myyntiin normaalihintaiset kolmen päivän liput. Lippuja on saatavilla Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä hintaan alkaen 139 euroa. Muista lippukategorioista ja VIP-paketeista tiedotetaan piakkoin.

Eilen käynnistyi myös kolmas Tuska-Torstai -bändikilpailu, jonka voittaja pääsee esiintymään Tuska-festivaaleille. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

Lisää luettavaa