Malokarpatanin edellisen levyn julkaisusta lähes päivälleen vuosi – bändi antaa tietoja seuraavasta albumista

Malokarpatanin neljäs albumi on muodostumassa.

16.03.2021

Pakanallista raskasmetallia soittava slovakibändi Malokarpatan julkaisi paljon kehuja keränneen kolmannen levynsä Krupinské ohnen 20. maaliskuuta 2020, eli lähes päivälleen vuosi sitten.

Uuden albumin tekoprosessi on ilmeisen hyvässä vaiheessa:

”Kuten ihmiset jo tietävät, Malokarpatan ei tule tekemään samaa levyä kahdesti, sillä se olisi yhtä kuin luovuutemme kuolema”, yhtye tiedottaa somessa.

Krupinské ohne oli uramme ilkein ja vaikeiten lähestyttävä albumi. Seuraava teos tulee käsittelemään slovakilaisen kansanperinteen oudompia ja psykedeelisempiä puolia, joten luvassa on kokeilullisia äänimaailmoja, mutta kuljemme samaan aikaan takaisin menneisyytemme tarttuviin ja melodisiin kappaleisiin. Se on tavallaan kaikkien aiempien levyjemme synteesi, mutta se tulee sisältämään myös elementtejä, joita ette löydä niiltä.”

”Slovakia tunnetaan ehkä parhaiten dramaattisista vuoristomaisemistaan, joita määrittelevät sadat keskiaikaiset linnat. Monet näissä paikoissa syntyneet legendat tulevat muodostamaan neljännelle levyllemme löyhän konseptin, jonka työnimi on Z Hôr A Zámkov. Kaikesta tämänhetkisestä paskasta johtuen, albumi ilmestyy aikaisintaan ensi vuonna, mutta sävellystyö on jo käytännössä valmis.”

Lisää luettavaa