Mastodonin Troy Sanders sai tunnustusta työstään – ei tosin musiikin vaan urheilun saralla

Sanders valmentaa poikansa junioribaseball-joukkuetta.

12.03.2024

Tiesitkö, että kun basisti-laulaja Troy Sanders ei kierrä Mastodonin kanssa maailmalla, tämä toimii poikansa junioribaseball-joukkueen valmentajana sekä Floridan junioriliigajohdon toimitusjohtajana? Sanders, joka pelasi itsekin junioribaseballia viisivuotiaasta 14-vuotiaaksi, sai hiljattain jopa tunnustusta työstään: mies nimittäin sai Positive Coaching Alliancelta vuoden valmentajan aluepalkinnon. Kaikkiaan 36 aluepalkinnon saajaa valittiin kaikkiaan 500 ehdokkaan joukosta.

”Olen erittäin iloinen ja otettu siitä, että minulle kaikkein luonnollisin tapa valmentaa ja johtaa näitä nuoria pelaajia saa tunnustusta oman piirini ulkopuolelta. Se saa minut tuntemaan, että teen ainakin jotain oikein näiden lasten hyväksi”, Sanders kiittelee.

”Minulla on todella pieni piiri ihmisiä, joita pidän todellisina ystävinä, ja heistä vähintään puolet ovat ihmisiä, joiden kanssa pelasin aikoinaan junioriliigassa. On toki tärkeää antaa kentällä kaikkensa ja voittaa pelejä, mutta siihen liittyy paljon muutakin, kuten ystävyyssuhteet, jotka ovat kestäneet tähän päivään saakka ja kaikki opit, jotka ovat tehneet minusta paremman ihmisen. Sitä yritän myös opettaa pelaajilleni.”

Onnittelut Sandersille tunnustuksesta! Tulevana kesänä miekkoselle tulee kuitenkin taukoa valmennushommista, sillä Mastodon lähtee kiertämään Pohjois-Amerikkaa yhdessä Lamb of Godin ja Kerry Kingin soolobändin kanssa. Tulevalla kiertueella Mastodon juhlistaa tänä vuonna 20 vuotta täyttävää Leviathan-albumiaan ja tulee soittamaan levyn kokonaisuudessaan läpi keikoilla.

Lisää luettavaa