Metallican sinfoniaorkesterikonsertti esitetään tänään leffateattereissa – tässä esimakua spektaakkelista

Hevijätti ja San Franciscon sinfoniaorkesteri valtaavat valkokankaat maailmanlaajuisesti.

09.10.2019

Heavy metal -jätti Metallica juhlisti 20 vuoden takaista konserttiaan sinfoniaorkesterin kanssa sekä keikasta julkaistua S&M-livealbumia esiintymällä jälleen San Franciscon sinfoniaorkesterin kanssa viime syyskuussa. Tämä tuore esiintyminen taltioitiin myös ja sen konserttielokuva esitetään tänään kaikkiaan 3 698 elokuvateatterissa 96 eri maassa. Suomessa S&M2-konserttielokuvaa pääsee katsomaan muun muassa valikoiduissa Finnkinon elokuvateattereissa.

Illan elokuvanäytökseen voi hakea tunnelmaa ja fiilistä yhtyeen julkaisemalla lyhyellä maistiaisella The Memory Remains -kappaleesta, joka kuultiin aikoinaan jo alkuperäisellä S&M:lläkin. Tuosta yläpuolelta voit tarkistaa, miltä se kappale kuulostaa sinfoniaorkesterilla ja komeasti mukana laulavalla yleisöllä vahvistettuna näin 20 vuotta myöhemmin.

Mikäli tämän päivän näytökset menevät sivu suun, ei hätä ole aivan tämän näköinen, sillä Finnkino järjestää konserttielokuvasta muutamia lisänäytöksiä maanantaina 14. lokakuuta ainakin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Lisätietoa näytöksistä löydät täältä.

Lisää luettavaa