Metallicasta tuli Mikki Hiiri -bändi – tekee musaa tulevaan Disneyn seikkailuelokuvaan

Tämäpä tuli yllätyksenä.

05.09.2020

Dwayne ”The Rock” Johnsonin ja Emily Bluntin tähdittämä Jungle Cruise -niminen, Jaume Collet-Serran ohjaama seikkailuelokuva on tulossa teattereihin ensi kesänä. Jungle Cruise perustuu samannimiseen Disneylandin suosikkilaitteeseen.

Nyt myös Metallica on otettu mukaan viidakkomatkalle. Legendaarinen elokuvasäveltäjä James Newton Howard on nimittäin säveltänyt orkestraaliversion Nothing Else Matterista.

Lars Ulrich paljasti, miten bändi päätyi leffaan.

– Disneyn tuotannollinen pomo Sean Bailey on rokkimiehiä. Hän on samalla yksi lämpimimmistä, parhaimmista ja ystävällisimmistä ihmisistä koko musiikkibisneksessä. Meistä on tullut hyviä ystäviä, ja olemme myös vaimoni kanssa Disney-faneja. Bailey on vuosien varrella etsinyt Metallicalle sopivaa Disney-projektia. Nyt se löytyi. Sean johtaa projektia, ja James Newton Howard tekee sen, mitä hän tekee parhaiten, Ulrich kertoi Colliderin haastattelussa.

– Tuleva versio on todella erilainen verrattuna siihen biisiin, jota soitamme livenä. Olemme säveltäneet kappaleen, mutta Howard teki sen kokonaan uudelleen.

Alla leffan traileri.

Lisää luettavaa