Mikä on Slayerin aliarvostetuin biisi? Trivium-kitaristi kertoo oman näkemyksensä – ”Näyttää, miten mahtava biisintekijä Jeff oli”

Corey Beaulieu kehottaa kaikkia ottamaan Diabolus in Musican avausraidan kuunteluun.

09.01.2023

Thrash metal -legenda Slayerin kahdeksas pitkäsoitto, vuonna 1998 ilmestynyt Diabolus in Musica ei kuulu yhtyeen katalogin suosituimpiin julkaisuihin ja jopa kitaristi Kerry King itse on sanonut, ettei pidä levystä. Itse asiassa Kingistä koko levy olisi pitänyt jättää julkaisematta. Levylle löytyy kuitenkin myös kannattajansa, joista yksi on Trivium-yhtyeen kitaristi Corey Beaulieu, jonka mielestä varsinkin levyn aloitusraita Bitter Peace ansaitsisi enemmän tunnustusta.

Diabolus in Musica ilmestyi juuri sen jälkeen, kun minusta oli tullut fani. Bitter Peace käynnistää levyn raskailla, tarttuvilla riffeillä, kunnes muuttuu thrash-juhlaksi. Olen aina ollut sitä mieltä, että biisi on rikollisen aliarvostettu. Se näyttää, miten mahtava biisintekijä Jeff (Hanneman) oli raskaista, ilkeältä kuulostavista riffeistä sodasta inspiraatiota ammentaviin sanoituksiin. He aloittivat ensimmäisen näkemäni Slayer-keikan sillä biisillä. Se oli niin voimakas, että se räjäytti tajuntani”, Beaulieu totesi Metal Hammerille.

”Toivoisin, että useammat metallipäät ottaisivat ja kuuntelisivat tämän biisin. Slayerin katalogi on täynnä loistavia biisejä, mutta tätä usein ylenkatsotaan. Haluan korjata asian!”

Lisää luettavaa