Dave Mustaine haaveilee yhä vielä yhdestä Big 4 -keikasta – ”Olen kysellyt ja kysellyt ja kysellyt siitä…”

Mustainen mukaan kaikki riippuu kuitenkin Metallicasta.

22.11.2022

Thrash metalin niin sanottu Big 4 -ryhmä eli Metallica, Slayer, Megadeth ja Anthrax soittivat harvinaislaatuisia yhteiskeikkoja vuosina 2010 ja 2011. Megadethin nokkamies Dave Mustaine on sen jälkeen useaan otteeseen sanonut olevansa valmis ja halukas tekemään vielä ainakin yhden Big 4 -konsertin ja tätä hän toisti jälleen tuoreessa Song Facts -sivuston haastattelussa. Asia tuli esille, kun Mustainelta kysyttiin, keitä kitaristeja hän tänä päivänä arvostaa.

”On monia metallinimiä, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa ja jotka ovat sanomattakin selviä: Arch Enemyn Michael [Amott], Jeff Loomisin kaltaiset tyypit sekä Lamb of Godin ja Triviumin jätkät. He ovat omassa sarjassaan erittäin hyviä soittajia”, Mustaine vastaa ja nostaa sitten Big 4 -kortin pöytään.

”Mielestäni nyt olisi oikea aika Metallican tyypeiltä astua esiin ja katsoa, saisimmeko Slayerin vielä kerran pois eläkkeeltä ja tekisimme sitten sellaisen konsertin, jossa vanha nelikko antaa soihdun seuraavalle neljälle suurelle. Jää nähtäväksi, ketä ne neljä ovat, mutta minusta tuntuu, että siinä on mukana soittajia, joita mainitsinkin jo edellä. Mielestäni olisi symbolisesti todella hienoa, että tekisimme jotain tuollaista. Vaikka se olisikin vain se yksi keikka.”

”Henkilökohtaisesti olen toivonut sitä jo jonkun aikaa. Olen kysellyt ja kysellyt ja kysellyt siitä, mutta [Metallica] ei ole innostunut. Se on kiinni heistä.”

Lisää luettavaa